Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt als ondernemer niet achterblijven op de concurrentie en of u het nu wilt of niet, om klanten te behouden, zult u mee moeten gaan in het digitale tijdperk. Veel bedrijven die producten op de markt brengen, willen hun klanten voorzien in extra gemak. Een online shop is dan ook bijna een must. Mensen vinden het nu eenmaal prettig om vanuit de comfort van hun woning op een voor hen prettig tijdstip, hun aankopen te doen. Voor het laten maken van een webshop moet u bij eCommerce Pro zijn.

Wij zijn beschikbaar voor alle hulp met Lightspeed, eCommerce en retail benodigdheden. eCommerce Pro is uw uw Lightspeed Omnichannel expert en wij helpen u met het design, de ontwikkeling en migratie van uw webshop. Wij werken alleen met Lightspeed en combineren de producten eCom en Retail. Hierdoor kunnen wij u naadloze, gepersonaliseerde en consistente merk- en productervaring voor uw klanten bieden, ongeacht of zij de online of fysieke winkel bezoeken. De gebruikservaring is zowel op laptop, tablet als smartphone optimaal. Wij vinden onze passie in het maken van de mooiste en meest gebruiksvriendelijke omgevingen voor u en uw klanten en ontzorgen u doordat wij de aandacht voor de technische details van u overnemen.

responsive lightspeed voorbeelden

Wat kunt u met Lightspeed Omnichannel

De mogelijkheden zijn eindeloos. Is u eerder verteld dat er geen oplossing is voor uw probleem, neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij u verder helpen. Met Lightspeed Omnichannel kunt u werken met product-, voorraad en bestellingenbeheer, maar ook uw klanten laten kiezen tussen verschillende beveiligde betaalmethoden, verzendkosten automatisch laten aanpassen op basis van formaat en gewicht van de pakketten, een meertalige website aanbieden, uw pagina optimaliseren voor zoekmachines voor meer bezoekers en nog veel meer.

Een webshop laten maken

eCommerce maakt graag een professionele en gebruiksvriendelijke webshop voor u. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op via het formulier op de website en wij streven ernaar om binnen een uur contact met u op te nemen.