Onze diensten

De maatschappij is veel gejaagder dan vroeger. Hierdoor hebben mensen steeds minder tijd en zin om in een winkelcentrum te dolen op zoek naar het product wat ze nodig hebben. Nu het wantrouwen jegens online winkelen verdwenen is, kiezen mensen steeds meer voor het kopen in een online shop. Een webwinkel maken is voor u dan ook een logische keuze als u uw klanten meer tot dienst wilt zijn. Voor het maken van een online shop moet u bij eCommerce Pro zijn.

Wij zijn uw Lightspeed Omnichannel expert. U schakelt ons in voor design, ontwikkeling en migratie van uw online shop. Wanneer u ons uw online shop laat ontwikkelen, dan zorgen wij ervoor dat u een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke shop krijgt, waarin uw producten overzichtelijk voor uw klanten klaar worden gezet. De overgang van de fysieke winkel naar de online shop verloopt soepel en naadloos. De klant zal dezelfde ervaring op het gebied van contact hebben als in een fysieke winkel. Het gebruik van de shop online op tablet, pc en smartphone verloopt soepel en vlekkeloos.

responsive lightspeed voorbeelden

De mogelijkheden met Lightspeed Omnichannel

De mogelijkheden met Ligthspeed Omnichannel zijn eindeloos. Het doel is om de gebruikservaring van zowel u als uw klanten zo positief mogelijk te maken. Met Lightspeed Omnichannel kunt u bijvoorbeeld uw producten, voorraad en bestellingen beheren. Daarnaast maken uw klanten van beveiligde betaalmethoden en worden de verzendkosten automatisch aangepast naar de grootte en het gewicht van het pakket. Verder heeft de klant de keuze in welke taal de webwinkel wordt weergegeven, is er sprake van een ingebouwde blog, kunt u uitgebreide rapportages draaien om de activiteit op de webwinkel te analyseren en kunt u handige tools gebruiken om de website te optimaliseren voor de vindbaarheid in zoekmachines.

Wilt u een webshop maken, neem contact op

Voor het maken van een webshop neemt u direct contact op met eCommerce Pro. Op de website vindt u een indicatie van de tarieven die wij hanteren, echter iedere opdracht is uniek en daarom stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij zijn snel, betrouwbaar en reageren doorgaans binnen een uur. U bereikt ons via het contactformulier op de website.