Als u meerdere Ecwid-accounts heeft, kunt u daartussen navigeren zonder dat u op elk account apart hoeft in te loggen. U kunt eenvoudig wisselen tussen uw winkels met één algemeen inlogadres:

Winkelwisselaar

Als u vanaf één plaats wilt kunnen wisselen tussen meerdere accounts, kunt u dit doen via een personeelsaccount: u kunt uzelf (de winkelbeheerder) uitnodigen om als personeelslid aan een andere winkel te worden toegevoegd. Vervolgens ziet u na het inloggen op https://my.ecwid.com/cp/ een winkelwisselaar waarmee u kunt kiezen welke winkel u wilt beheren.

Personeelsaccounts kunnen worden toegevoegd aan Ecwid-winkels met een Business-pakket (maximaal 2 personeelsaccounts) of een Unlimited-pakket (100 personeelsaccounts).

U heeft bijvoorbeeld twee Ecwid-accounts: “Winkel A” is geregistreerd met het e-mailadres store-a@store-a.com en “Winkel B” is geregistreerd met store-b@store-b.com als e-mailadres. Laten we ervan uitgaan dat u store-a@store-a.com wilt gebruiken als het algemene inlogadres om tussen de winkels te navigeren.

Twee (of meer) Ecwid-accounts bundelen:

  1. Log in op het beheerderspaneel van “Winkel B”.
  2. Ga naar Mijn profiel → Personeelsaccounts.
  3. Klik op + Personeelslid toevoegen:

Twee winkels bundelen

  1. Vul bij Voer het e-mailadres in van de persoon die u wilt uitnodigen uw e-mailadres van “Winkel A” in en klik op Uitnodiging versturen:

Beheerder als personeelslid uitnodigen

  1. Open de inbox van het “Winkel A”-account (store-a@store-a.com in ons voorbeeld) en accepteer de uitnodiging om lid te worden van het team van “Winkel B”.
  2. Ga naar het beheerpaneel door in te loggen met uw beheerdersgegevens voor “Winkel A” (store-a@store-a.com in ons voorbeeld) en kies welke winkel u wilt openen:

Een winkel kiezen zonder dat u hoeft in te loggen

U kunt zelfs vanuit “Winkel A” direct wisselen naar “Winkel B” en andersom. In de rechterbovenhoek van de winkel waarin u nu bent, ziet u de link Mijn winkels. U kunt deze tool gebruiken om snel te wisselen naar een andere gebundelde winkel:

Wisselen tussen winkels

U kunt de samenvoeging van de winkels op elk gewenst moment opheffen door op https://my.ecwid. om/cp/ in te loggen als beheerder op het “Winkel B”-account en het inlogadres voor “Winkel A” te verwijderen uit de personeelslijst in de sectie Mijn Profiel → Personeelsaccounts van “Winkel B”.

Personeelsaccounts hebben geen toegang tot de secties Facturering en Pakketten en Personeelsaccounts van de beheerde winkel. Om toegang te krijgen tot die gegevens, moet u inloggen op het beheerderspaneel van die winkel met uw inloggegevens als beheerder.
Maakt u Ecwid-winkels voor vrienden of klanten en wilt u ze allemaal op één plaats beheren? Bekijk ons Ecwid Reseller Program voor meer informatie.