Met eCommerce PRO is de echte vraag “Waar kunt u niet verkopen?” Met onze code kun u uw eCommerce PRO-winkel aan meerdere sites toevoegen (bijv. blogs, sociale media, enz.) en producten beheren en verkopen vanuit één winkelbeheerpaneel.

Zodra u zich heeft geregistreerd, biedt eCommerce PRO een instant site. Het is een gratis landingspagina om te beginnen met online verkopen. U kunt de inhoud en het ontwerp ervan aanpassen om uw bedrijf het beste te etaleren.

Als u al een website heeft, vindt u hier instructies voor het toevoegen van eCommerce PRO aan elke website. eCommerce PRO heeft speciale plug-ins en extensies voor WordPress, Joomla en andere contentmanagementsystemen (CMS) en populaire websitebouwers zoals Wix en Weebly. U kunt uw winkel ook toevoegen aan elke op maat gebouwde website.

U kunt producten afzonderlijk etaleren op uw website of blogpagina’s met koopknoppen. Ecwid kan u ook helpen om te verkopen op Facebook en Instagram en belangrijke marktplaatsen zoals Google ShoppingAmazon en eBay (in het Engels).

Ecwid biedt integraties met Clover, Square en Vend POSen met Alice POS. Verkooppuntsystemen (POS) kunnen u helpen om de voorraad gesynchroniseerd te houden tussen uw fysieke en online winkel. U kunt ook gebruik maken van de Sell on the Go (in het Engels) -app van Ecwid met PayPal Here (in het Engels) om persoonlijke verkopen te doen op een beurs, een markt en waar dan ook waar uw bedrijf u naartoe leidt.

Laat zodra u klaar bent iedereen weten waar ze bij u kunnen winkelen! Zorg dat u onze Marketingchecklist bekijkt om uw winkel te promoten.